Organisatie Nederland

Taak

De afdeling Organisatie heeft onder meer de functie om het contact tussen onze diverse afdelingen te onderhouden en om de samenwerking van deze afdelingen met onze agenten in goede banen te leiden. Onze administratieve taak, die door de dames Benning en Bronkhorst wordt vervuld, bevat dan ook o.m. het administreren van onze agentschappen, het verzamelen van gegevens betrekking hebbende op deze agentschappen en het verwerken van wijzigingen of overdrachten van agentschappen.

Ook houden wij hier de productie van onze agenten bij om hierover met de H.H. Hoofdinspecteurs van gedachten te kunnen wisselen. Voorts worden met onze Hoofdinspecteurs, die zoals U weet, bij ons in vaste dienst zijn, nieuwe ideeën uitgewerkt en initiatieven genomen teneinde de productie van onze agenten te verhogen en hun ambities te stimuleren. Hiermede meen ik wel het meest belangrijke arbeidsterrein te hebben genoemd.

Het zwaartepunt ligt zeker ook hierin, dat onze agenten, die deze acties tot een succes moeten maken, absoluut zelfstandige mensen zijn en dat wij hierover geen enkele zeggenschap hebben. Het zal U daarom duidelijk zijn hoe ontzaggelijk belangrijk het is dat onze employé's die direct met ons agentencorps hebben te maken de grootst mogelijke service bieden. Ik vind het dan ook bijzonder prettig dat ik via dit medium in de gelegenheid wordt gesteld om al onze employé's, die zowel in het verleden als nu ons agentencorps deze zo broodnodige service hebben verleend en nog verlenen, dank te zeggen. Goede service stimuleert meer dan wat ook, de goede verstandhouding en dit resulteert logischer wijze in een verhoogde productie.

Leiding

De leiding was in handen van de heer H.J. Volkers.

Historische foto's


H.J. Volkers